Huawei Reparatie

Bij Ilko Telecom in Purmerend voeren wij alle reparaties voor de Huawei uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Huawei uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Huawei krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Huawei direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Purmerend of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Huawei apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Huawei Huawei niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Huawei kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Huawei reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Huawei Huawei voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Huawei Huawei.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Huawei Huawei direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Huawei kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Purmerend.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Huawei Huawei? Dan bent u bij Ilko Telecom te Purmerend op het juiste adres!