Microsoft Reparatie

Bij Ilko Telecom in Purmerend voeren wij alle reparaties voor de Microsoft uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Microsoft uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Microsoft krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Microsoft direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Purmerend of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Microsoft apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Microsoft Microsoft niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Microsoft kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Microsoft reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Microsoft Microsoft voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Microsoft Microsoft.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Microsoft Microsoft direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Microsoft kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Purmerend.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Microsoft Microsoft? Dan bent u bij Ilko Telecom te Purmerend op het juiste adres!